top of page
Stickie_yellow_edited_edited_edited.png

Ne besojmë se pjesëmarrja e Studentëve të Portit të Nju Jorkut në aktivitetet passhkollore mbi një bazë të qëndrueshme zhvillon "të gjithë studentin" dhe do t'i sjellë përfitime shoqërore, emocionale, fizike dhe akademike.

 

Frame_Wide.png
Klubet passhkollore + Sporte

Dita e një studenti të Shkollës Harbour 

             nuk ndalet për tragetin e orës 15:00. . .

Para dhe pas shkollës është një kohë shumë emocionuese për të qenë në New York Harbour School. Në çdo ditë të caktuar:

 

  • Varkat ndërtohen me dorë nga druri dhe lëshohen

  • Fitohen kampionatet e basketbollit!

  • Studentët e parë që nuk kanë qenë kurrë në ujë, por ëndërrojnë të jenë zhytës, bëhen notarë të përjetshëm.

  • Lulet dhe perimet mbijnë nga toka e kompostuar.

Nëpërmjet pjesëmarrjes në aktivitetet pas shkollës, nxënësit   zhvillojnë karakterin, kujdesin ndaj mjedisit, karrierën dhe aftësitë e jetës. Atribute të tilla si besueshmëria, respekti,   përgjegjësia, drejtësia, kujdesi  dhe qytetaria bëhen fokusi në këto programe aktivitetesh.

Jen_sailing_sports.jpg

Oferta mostër . . .

Klubet dhe sportet ndryshojnë si çdo vit ashtu edhe sezonalisht. Jo të gjitha ofrohen çdo semestër. Studentët duhet të dëgjojnë njoftimet e periudhës së dytë në lidhje me panairin e informacionit dhe të regjistrohen, gjë që zakonisht ndodh në fund të shtatorit dhe në fund të janarit.

 

Klubet takohen pas shkollës, përveç nëse shënohet ndryshe. Ditët dhe oraret mund të ndryshojnë, prandaj dëgjoni njoftimet dhe lexoni postimet e shkollës për përditësime të rregullta.

Basketball

Seasonal

Cooking

Girls Lead

Marine Engineering

Marine Engineering allows students to delve deeply into what it takes to maintain our fleet of vessels in safe and efficient operating condition.

Sailing

As members of US Sailing, the Interscholastic Sailing Association (ISSA), and through local sailing organizations such as Hudson River Community Sailing, Harbor School offers a sailing program of dinghy

Student Council

The Harbor School Student Council is the official student body government. The officers are elected by the students and represent the student body in consultations with school administration. The Council organizes multiple events throughout the year. The full Council meets weekly on Thursday mornings and committees meet as needed, typically on Tuesday mornings or after school.

Track

Youth Applied Maritime Studies

Boatbuilding

In afterschool boatbuilding students learn the basics of woodworking, shop safety, project planning and design while collaboratively building wooden craft for use in the school’s on-water programs. Students gain valuable skills in carpentry, tool usage, shop etiquette, teamwork, leadership, and project completion.

Future Farmers of America

Harbor Anglers

Moth Storytelling Club

Students experience what it is like to perform maintenance tasks such as oil changes, filter changes general vessel upkeep, troubleshoot real life mechanical and electrical issues come up with solutions and implement, maintain records, communicate in a professional manner and develop leadership skills.

Skateboarding

Student for Climate Action

Video Gaming

Cheerleading

GSA

Harbor Corps

Harbor Corps is a student leadership group whose members are drawn from all eight CTEs. They meet once a week to exchange information about their programs, plan collaborative events focused on harbor and estuary issues, and perform volunteer work for the Billion Oyster Project.

Restorative Justice

Social Studies Internship Program

Sustainability

Waterfront Club

The WaterfrontClub is a Inter Career and Technical peer leadership based program designed to maintain and operate the NYHS and BOP’s fleet of vessels, docks and waterfront facilities. Students enrolled in the program participate in a Scouting BSA Advancement Curriculum which awards achievements in a wide variety of maritime skills including: boat handling, safety, navigation, teamwork and leadership. Students participate with a year long commitment that includes work in the summer and on weekends. Student leadership positions are elected and faculty participate in an advisory capacity.

Chess Club

Garden, Wellness, Sustainability Club

Harbor Ironworks

Rowing

Rowing is the oldest and largest club at NY Harbor School. We learn seamanship, leadership, sportsmanship, navigation while rowing open water, traditionally built Whitehall Gigs in NY Harbor. We compete against other New England crews in 2 – 3 competitions a season and typically come home with first place awards. We row male, female and mixed crews.

Softball

Seasonal

Swimming Lessons & Practice

Winter Workouts

Winter Workouts is the largest after school club which boasts a roster of over 60 students. Students have the opportunity to learn the importance of physical fitness and living a healthy lifestyle. Students are challenged in a boot-camp style environment which consists of vigorous calisthenics, strength training, and muscle endurance training exercises. It also serves as a physical fitness club for the rowing team and for non-rowers with a focus on cardiorespiratory endurance training and muscle strength and endurance exercises

Compost Club

Girls Basketball

Magic the Gathering

SEALS

Harbor SEALS are the Sea, Estuary, Air, and Land (SEALs) Citizen Science Monitoring program at the New York Harbor School. Our purpose is to bring together Citizen Scientists to monitor the health of the Hudson River Estuary, educate the public, and create the conditions to help bring the harbor seal back to NYC. For, once the harbor seal accepts the NY Harbor again as part of its habitat, we will have made a positive difference in our environment.

Softball Skill Building

Tank Watch

Yearbook "The Tide"

bottom of page