top of page
wood_Panel_sm.jpeg

MIRË SE VINI NË BORD!

wood_Panel_sm.jpeg
Çfarë bëjmë ne
+
NHYS_World_is_your _oyster_edited_edited.jpg

Shkolla e Portit të Nju Jorkut kombinon akademikët tradicionalë me karrierën dhe arsimin teknik (CTE) për të ofruar një program unik përgatitor të kolegjit të ndërtuar mbi përvojën detare.

wood_Panel_sm.jpeg
Jeta studentore

"Unë hyra në këtë program duke menduar se do të mësoja gjëra të tilla si 'Sa shpejt noton një peshk?' Por më shumë ka të bëjë me të mësuarit se si funksionon shkenca dhe si ndikon ajo në botë. Më ka mësuar shumë gjëra që kanë shkuar përtej thjesht një mjedisi akademik.”

S aktualestudent

Photo by Benjamin Von Wong

Prindërit dhe Kujdestarët janë një pjesë integrale e komunitetit të Shkollës Harbor.
Merrni invo
lved!

Arritja këtu

Trageti për në ishullin Governors operon midis Ndërtesës Detare Battery (BMB) në Lower Manhattan dhe Soissons Dock në ishullin Governors. Kohëzgjatja e udhëtimit është afërsisht 8 minuta. BMB është i aksesueshëm nga metro; treni 1 për në South Ferry, treni R për Whitehall/South Ferry dhe 4 ose 5 trena për në Bowling Green. Shërbimi i autobusit për në Manhatanin e Poshtëm përfshin: M5, M20, M15, BM1, BM2, BM3, BM4. Shkolla ndodhet 550 Short Avenue në ishullin Guvernors, rreth shtatë minuta në këmbë nga Soissons Dock.

 

Klikoni në hartë për udhëzime nga vendndodhja juaj.

map
Soissons Landing photo by David Kidd
bottom of page