top of page
Marine Systems Technology students practicing their work with tools
Teknologjia e Sistemeve Detare

Kërkesa për inxhinierë detarë të trajnuar mirë, mekanikë detarë, teknikë detarë dhe saldatorë/fabrifikues metali është jashtëzakonisht e lartë. Programi i Teknologjisë së Sistemeve Detare ofron një mënyrë hyrëse në këto fusha karriere emocionuese, praktike dhe shumë teknike. 

Qoftë duke punuar si ekuipazh në anije në bord ose në breg në marina, kantiere varkash, kantiere detare dhe fabrika prodhuese, këto karriera janë të paguara mirë dhe ofrojnë shumë hapësirë për avancim. Nëse ju pëlqejnë varkat, punoni me duar dhe nuk keni frikë të ndoteni pak, ky mund të jetë programi për ju!

Instruktorët

Chris Green, Fakulteti i NYHScgreen@newyorkharborschool.org

Randall "Clarke" Dennis, Fakulteti i NYHSrdennis@newyorkharborschool.org

Kurse

MST 10

MST 11

MST 12

Karriera dhe Menaxhimi Financiar

Vlerësimet Përmbledhëse të Njohura nga Industria

Mekanikë Detare NOCTI

Përshkrim

Ky program përgatit studentët për të punuar në anën inxhinierike të industrisë detare. Nëse punoni në anije në "Departamentin e motorëve" ose në breg në marina, kantiere varkash dhe kantiere detare. Studentët studiojnë mekanikën detare, elektricitetin detar, sistemet detare, drurin, tekstil me fije qelqi/përbërëse dhe fabrikimin e metaleve me saldim. Studentët kanë mundësinë të marrin provimin për Teknik të Sistemeve Detare të Këshillit Amerikan të Varkave dhe Jahteve dhe të grumbullojnë deri në 9 kredite kolegji përmes marrëdhënies sonë me programin e Teknologjisë Detare të Kolegjit të Komunitetit Kingsborough. Studentëve u kërkohet të kryejnë një praktikë në industrinë detare. Për programin e plotë dhe informacionin më të përditësuar, shikoni faqen tonë në facebook New York Harbor School Marine Systems Technology ose vizitoni faqen tonë të internetit në:

 

www.nyhsmst.org

bottom of page