top of page
NYHS Graduation Day
Përgatitja për Kolegjin (dhe më gjerë)

Kolegji dhe Zyra e Karrierës e Shkollës së Nju Jorkut Harbor është e përkushtuar për të ndihmuar studentët me planifikimin e kolegjit dhe karrierës.

Kolegji ynë dhe Zyra e Karrierës

Tani duke hyrë në vitin tim të tetë si Këshilltar i Kolegjit të Shkollës Harbor, jam i emocionuar t'i bashkohem klasës së vitit 2023 në udhëtimin e tyre për në kolegj.

 

Unë jam një këshilltar i përkushtuar, i investuar emocionalisht dhe i zhytur në mendime, i cili vlerëson dhe mishëron një qasje të bazuar në forcë, holistik ndaj zhvillimit të të rinjve, me një theks të veçantë në gatishmërinë dhe aksesin për kolegj dhe karrierë.

 

Studentët e mi kanë kuptimin e botës për mua dhe ushqejnë pasionin e jetës sime për t'u ofruar të rinjve në moshë madhore udhëzime të rëndësishme ndërsa kalojnë nga shkolla e mesme dhe fillojnë universitetin dhe mundësitë e tjera pas të mesme.

 

Jessica L. Cuevas

Drejtor i Kolegjit dhe Këshillimit të Karrierës

Shkolla e Portit të Nju Jorkut të Asamblesë Urbane

 

T. 212-458-0800 lok. 2162

F. 212-458-0801

jcuevas@newyorkharborschool.org

image1.jpg

Counseling by Grade

 Your child will probably experience several transitions - adjusting to a new learning environment, making new friends, building relationships with new teachers and staff, and becoming more independent. Your child needs your support and involvement to help them make a smooth transition to high school. Get ready to begin a new journey with your child. Click here for 9th Grade Planning Guide For Families.

FRESHMEN

Starting a new school is an exciting endeavor . . .

Now that your child will be enrolled into their CTE courses, it's a good time for him or her to take on new challenges and really begin to explore college and career options and pathways.  It's never too early to conduct research, nor is it too early to start thinking about standardized tests. Click here for 10th Grade Planning Guide For Families.

SOPHOMORE

Ninth grade is officially behind you!  

 Junior year is indeed the most important year of high school, and it's time to get serious about your child's college process.  Your child will take the SAT or ACT, enroll in AP classes, begin developing their college lists and ask their teachers for recommendation letters. Click here for 11th Grade Planning Guide For Families.

JUNIOR

Half-way through high school!

 Your child is in the final stretch of their high school career and will begin making important decisions about life after graduation – enrolling in college, joining the workforce, enlisting in the military or pursuing other career opportunities. More transitions are on the horizon and your child will need a lot of support from you during the college application process.  More specifically, they will need your help with securing and understanding financial aid.  Help  them stay on top of their A-game with their applications and make good financial decisions. Click here for 12th Grade Planning Guide For Families.

SENIOR

Congratulations! Senior year has finally arrived. 

Keni nevojë për ndonjë informacion të shpejtë? Ju keni ardhur në vendin e duhur!

bottom of page