top of page
NYHS students working with maritime professionals.
Komiteti Këshillimor Profesional

Komiteti Këshillimor Profesional përbëhet nga mbi gjashtëdhjetë profesionistë nga industria dhe arsimi i lartë. Anëtarët bashkohen me instruktorët CTE të shkollës sonë për të këshilluar mbi kurrikulën dhe mundësitë e mësimit të bazuar në punë, programet e kolegjit dhe mundësitë e karrierës.

60+

ANËTARËT

Zhvillimi Detar ACTA

Korporata

Zhvillimi Detar ACTA

Korporata

Këshilli Amerikan i Anijeve dhe Jahteve

Kolegji Baruch

Baylander

Bayonne Dry Dock & Repair Corp.

Konsorciumi Black Rock Forest

Bashkia e Komunitetit Manhattan

Kolegji/CUNY

Brookhaven Labs

Caddell Dry Dock and Repair Co., Inc

Kapiteni Mikes Diving

Carnegie Melon

Akuariumi i qytetit

Kolegji i Qytetit/CUNY

CIVITAS

Linja klasike e limanit

Kolumbia

Kooperativa CornellZgjerim

Cyclops Research & Development, Inc

UAS Duro

Çështja e Tokës NY

Shoqata e kultivuesve të butakëve të Bregut Lindor

Teknike ekonkrete

Fathom Solutions

Zjarrfikës John J. Harvey

Fishers Island Oysters

Universiteti Fordham

Kantieri GMD

Aleanca e Ishullit të Guvernatorëve

Harbour Ferry Services, LLC

Harlem CDC

Holland dhe Knight, LLP

Hornblower

Lundrimi i Komunitetit Hudson River

Fondacioni i lumit Hudson

Shkolla e mesme John Bowne

Korporata Kirby

Kingsborough Community College

LS Industries

Observatori i Tokës Lamont Doherty

Liberty Landing Marina

Lockheed Martin SERAS

Kolegji Manhattan

Trupat e Marinës.

Qendra MATE

McAllister Rimorkimi

Kopshti i Sirenës

Aleanca Metropolitan Waterfront

Nju Jork-Harbor i Nju Xhersit

& Zyra e Programit të Grykëderdhjes

Ruajtja e Natyrës

Nju Jork Media Boat

Taksi e ujit në Nju Jork

NOAA – Verilindore dhe

Rajoni i Liqeneve të Mëdha

NY Akuariumi/Shoqëria e Ruajtjes së Jetës së Egër

Departamenti i Arsimit i NYC

NYC Departamenti i Mbrojtjes së Mjedisit

Departamenti i Transportit i NYC

NYPD Detare

NYU

Konsulentët e Oqeanit dhe Bregdetit

Organics Olde Forge

Osphy Marine

Jashtë Nju Jorkut

Persak & Wurmfeld

Shoqata e Planit Rajonal

Universiteti Roger Williams

Projekti Rozalia

Universiteti Rutgers

Pilotët e Sandy Hook

SanSail, Inc.

Instituti i Oqeanografisë SCRIPPS

Kursimtarët e detit

SeArc Ekologjike Detare Consulting

Dete dhe Detare

Silver Screen Detare

Shkolla e mesme Smithtown

Shkolla e zërit

Muzeu i Portit Detar të Rrugës së Jugut

Kolegji Shën Françeskut

Cruises Statuja

Instituti i Teknologjisë Stevens

Universiteti Stony Brook

Marinat Suntex

Kolegji Detar SUNY

Projekti i Lumit

Thomson Reuters

Tom Fox Associates

Rajoni 2 i EPA të SHBA

Akademia Amerikane e Marinës Tregtare

Vane Brothers, Porti i Nju Jorkut

Aleanca e Ujëtarëve

Instituti Westlawn i

Teknologjia Detare

Komiteti Punues i Portit

Instrumentet e pranverës së verdhë

Operacionet e anijes

Politika Detare dhe Avokimi

Akuakultura

Inxhinieri Oqeani

Stickie_orange.png

Welding & Fabrication

Randall "Clarke" Dennis

rdennis@newyorkharborschool.org

Zhytje profesionale

Hulumtimi i Biologjisë Detare

Teknologjia e Sistemeve Detare

Mëso më shumë

PAC mblidhet çdo vit në një sesion të përgjithshëm dhe, të paktën, një herë shtesë në nënkomisione për secilin nga shtatë programet e studimit CTE të shkollës. Për të mësuar më shumë rreth PAC-së dhe punës së saj përmes nënkomisioneve ose për t'u bërë vullnetarë për t'u bërë anëtar i PAC-së, ju lutemi kontaktoni instruktorët e shkollës CTE.

bottom of page