top of page

Njihuni me ekuipazhin

Ekuipazhi i Shkollës Harbour është i përkushtuar të mbështesë studentët, familjet dhe njëri-tjetrin.

 

Ne punojmë për të ofruar një mjedis pozitiv dhe një përvojë arsimore me cilësi të lartë për çdo student.Ne jemi të lumtur të diskutojmë çdo shqetësim që mund të keni për të adresuar nevojat individuale.

 

Ju lutemi kontaktoni çdo anëtar të ekuipazhit tonë; do të donim të njiheshim më mirë.

wood_Panel_sm.jpeg
Aneal_edited_edited.jpg

Helms Aneal
Ndihmës drejtori

“We have teenagers engaged in finding solutions to LOTS of issues everyday. It’s SO exciting and inspiring.”

wood_Panel_sm.jpeg
IMG_0810_edited.jpg

Diana Halluska
Ndihmës drejtori

“Every day, our students work to create the changes they wish to see in the world.”

wood_Panel_sm.jpeg
unnamed_edited.jpg

Jackye Stephenson
Ndihmës drejtori

“Our students travel from every borough and board a ferry every day for a chance to row, sail, drive and dive into their studies at the Harbor School.”

Lidershipi

Directory
NYHS Crew
NYHS Faculty
NYHS Ocean Engineering Class
NYHS Welding Class
NYHS crew sail
NYHS table at NYC High School Fair

Fakulteti dhe Stafi

Ekuipazhi ynë përfshin mësues akademikë me përvojë, CTE, instruktorë,  mësues të Arsimit Special, paraprofesionistë dhe një staf profesionistësh të përkushtuar mbështetës.

bottom of page