top of page
NYHS Ocean Engineering students photo by Von Wong
Frame_Wide.png
Inxhinieri Oqeani
Stickie_yellow_edited_edited_edited.png

Programi Ocean Engineering i prezanton studentët me disiplinën e inxhinierisë dhe teknologjisë inxhinierike në një mjedis oqean, duke ofruar mundësi për të mësuar ndërsa ata projektojnë.

Studentët e Inxhinierisë së Oqeanit ndërtojnë dhe testojnë automjete të operuara në distancë (ROV) dhe automjete autonome nënujore (AUV) dhe një sërë shpikjesh të tjera mekanike dhe elektrike. 

Instruktori

Dorick Lee, Fakulteti i NYHS

dlee@newyorkharborschool.org

Kurse

Inxhinieria e Oqeanit 10

Inxhinieria e Oqeanit 11

Inxhinieria e Oqeanit 12

Karriera dhe Menaxhimi Financiar

Përshkrim

Studentët janë të ekspozuar ndaj disa programeve të modelimit tredimensional, nga Google Sketchup te Solidworks. Në fund të fundit, studentët do të marrin certifikatën Solidworks Certified Solidworks Associate deri në vitin e tyre të fundit. Plotësimi i kërkesës së madhe për inxhinierë dhe novatorë të teknologjisë është bërë një prioritet kombëtar, dhe mundësitë që u ofrohen të diplomuarve që shkojnë në kolegj ose drejtpërsëdrejti në fushë nuk kanë qenë kurrë më të mëdha, veçanërisht në industrinë detare. Deri në fund të tre viteve të studimit të tyre në Inxhinieri Oqeani, studentët do të kenë aftësi të demonstrueshme në dizajn dhe inxhinieri dhe lidhje me këtë fushë që nuk janë si çdo program tjetër në vend.

bottom of page