top of page
Hands-on learning: New York Harbor School's Vessel Operations program
Operacionet e anijes

Vessel Operations përgatit studentët për karriera si ekuipazhe të licencuara në kuvertë, si dhe për të shërbyer si një gur themeli në pozicionet e menaxhimit dhe operacioneve në bordin e anijeve të vogla të pasagjerëve dhe njësive tërheqëse tregtare. 

Shumë studentë zgjedhin shtigjet e karrierës brenda anijeve të pasagjerëve, transportit detar dhe industrisë së tërheqjes dhe maunes. Studentët e regjistruar në program përjetojnë 6 semestra praktike dhe përvojë praktike në lundrim, trajnim për sigurinë dhe detar. Studentët marrin pjesë në një program të fuqishëm mësimor të bazuar në punë që lidh hijet e punës, folësit e ftuar dhe praktikat. 

Instruktorët

Kapiten Aaron Singh, Fakulteti i NYHSasingh@newyorkharborschool.org

Kapiten Mark Melendez,  Billion Oyster Project

mmeledez@billionoysterproject.org

Kurse

VO-1 Detarësia bazë

VO-2 Hyrje në Karrierat Detare

VO-3 Pilotim Bregdetar dhe Detar

VO-4 Siguria në det

VO-5 Trajtimi i anijeve amerikane

VO-6 USCG Lic/Internship

Vlerësimet Përmbledhëse të Njohura nga Industria

Certifikata e shëtitjes me varkë të sigurt NYS

Certifikata e ShBA-së me varkë me energji elektrike

Leja e Operatorit Detar FCC

Ndihma e Parë e Kryqit të Kuq/CPR/AED

Licenca Masters e Kufizuar USCG

Përshkrim

Studentët e operacioneve të anijeve do të marrin një trajnim të gjerë teorik dhe praktik në lundrimin, trajtimin e anijeve, detarin, sigurinë dhe rregullat dhe standardet e industrisë. Studentët stërviten në anijet e shkollës dhe përmes praktikave në fushën detare gjatë dy viteve të fundit të tyre në program. Praktikat do të ofrojnë mundësi të shkëlqyera për të aplikuar për pozicione pas diplomimit.

 

www.vesselops.com

bottom of page